Over de Kaatjes

Waarschijnlijk weet u zo goed als alles al van ons, maar voor de volledigheid hier het verhaal van de vrouwen die uw kaas snijden, grillworst bakken en natuurlijk heerlijke belegde broodjes smeren en nog bezorgen ook!

Corina, in 1995 als 18 jarig meisje begonnen bij Jan de kaasman (de 1e).
Na 12 jaar het kaasmeisje te zijn geweest nam zij in 2007 Kaatje Jans Zwijndrecht over en promoveerde daarmee zichzelf tot *** Chef du Fromage.
Daarmee wist ze het laatste stukje zakelijke mannelijkheid te verdrijven en van Kaatje Jans Zwijndrecht een vrouwelijke delicatesse winkel te maken.

Anita, in 2004 begonnen als 17 jarige hulp met van alles en meer.
In de loop der jaren steeds verder uitgegroeid als goede vriendin en rechterhand van Corina en niet meer weg te denken uit de winkel.
Leuk detail: ondanks dat ze alles en meer weet van kaas als kaasmeisje, lust ze zelf geen kaas.
Oh, en noem haar wel  geen "kaasmeisje"! ;-)

Denise, net als Corina en Anita nog bij Jan de 1e begonnen en nooit meer weg gegaan.
Helaas zit zij alweer een tijd in de ziektewet, maar ooit hoopt zij weer fit en stralend door de winkel te rennen.

Brigitta, houd als buurvrouw van Anita en steun en toeverlaat van Corina alles in de gaten, helpt mee waar ze kan en bezorgt de bestellingen op de drukke momenten en is daardoor onze reddende engel.
Mocht u haar zien rijden in de beroemde "Kaatje mobiel", zwaai dan even.
Vind ze leuk!
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Achter deze sterke en stoere kaasvrouwen staan in dit geval ook nog een paar sterke mannen, maar dan wel op verre afstand op de achtergrond natuurlijk.
Het mooie van alles, mannelijk als ze zijn helpen ze vrijwillig mee.
Voor een goede lunch doen ze een hoop en zijn ze nog multifunctioneel inzetbaar ook.

Jan de Kaasman (de 2e), helpt soms mee met bezorgen, man van weinig woorden (tot je over voetbal begint) maar des te meer daden.
Timmert niet alleen aan de weg, maar ook in de winkel als er werk aan de winkel is.
Is er bijna altijd als je hem echt nodig hebt "je kan die vrouwen tenslotte toch niet alleen laten ploeteren?!".

Sander, ooit aan komen waaien door de geur van kaas en de worst.
Zoveel vrouwen bij elkaar was toch wel indrukwekkend, dus is hij nooit meer vertrokken en doet zo af en toe wat met facebook, zorgt ervoor dat je online je broodjes kan bestellen en als er echt heel veel hongerige monden te vullen zijn springt ook hij heels soms in zijn auto om uw broodjes zo snel en vers mogelijk te bezorgen.
Ps: wees een beetje lief voor hem, dozen vol broodjes goed vasthouden én ook nog deuren open doen blijkt in praktijk soms wat lastig voor hem ;-)

Zo, nu kent u ons een beetje.
Een kennismaking is pas compleet na wederzijds voorstellen, graag zien wij u bij ons in de winkel, of als wij broodjes bij u bezorgen.